2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Létezik-e szabad akarat és szükséges-e egyáltalán? (Markovics Botond)

SzubZsáner #10

2023. december 15. - Parallaxis Univerzum

A SzubZsáner decemberi részében Markovics Botonddal beszélgettünk az idén szeptemberben megjelent új regénye, a Felfalt kozmosz kapcsán. A zöld forradalomtól a diszhtópián, az elnyomáson, az örök életen és a transzhumanizmuson át a családig és a hitig tartó utazásunk közben pedig több szemszögből is körbejártuk a mű központi témáját, a szabad akaratot.

szub_ep10_cover.png

csik_patreon.jpg

A műsorvezető, Mogyorosi István az írási módszereiről, a következő könyvéről és az első angolul megjelent művéről is kérdezte a Brandon Hackett írói álnéven megismert szerzőt. Fontos, hogy a műsor második fele erősen spoileres, a regény tartalmáról és cselekményéről folyik a részletes diskurzus!

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis 

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr3118278239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása