2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Az év eddigi leglaxisabb hírei

Parallaxis Podcast 8

2019. március 14. - Parallaxis Univerzum

A rejtélyes kilencedik planétát keresve az eget kémleljük, miközben elszáguldunk egy hóemberbolygó mellett, és eloszlatunk néhány tévhitet az úszó jégtáblák olvadásáról. Állandó fizikus barátunkkal, Vincze Miklóssal a Plútó pályáján túl a Naprendszeren át a sarkvidékig utazunk, és egy szubjektív toplistában vesszük sorra az idei év öt legérdekesebb tudományos aktualitását, és a hozzájuk kapcsolódó témákat is megvitatjuk. Lépjetek be velünk a Parallaxisba, és érezzétek magatokat tudományosan fantasztikusan!

ep8.jpg

A tartalomból címszavakban:

Ide kattintva találod a Parallaxis nyolcadik adásának műsoroldalát, ahol többféle formában érheted el, vagy töltheted le a műsort.

emTV.hu

banner_llaxis.jpg/donate_llaxis.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr9814687798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása