2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Megújult az M5, az állami média kulturális csatornája

Továbbra is a tudomány határtalansága jelenik meg a Multiverzumban

2022. január 04. - emTV.hu

Új arculattal és műsorokkal várja a nézőket január 3-tól az idén 130 milliár forintból gazdálkodó állami média M5 csatornája. A már megszokott tartalmak mellett a kultúra több területe önálló magazint kap, valamint továbbra is beszélgetések, viták és filmek lesznek a kínálatban – közölte vasárnap az MTI-vel az MTVA Sajtó- és Marketingirodája. 

m5_mtva_2022.jpg

Az állami média közlése szerint továbbra is a tudomány határtalansága jelenik meg a Multiverzumban, változatlan formában jelentkezik az Ez itt a kérdés című vitaműsor, a Kommentár Klub, valamint a kulturális élet aktualitásait bemutató Librettó.

Újdonság azonban, hogy a kulturális területek közül több is önálló műsort kap: a képzőművészet iránt érdeklődők a Kunszt című magazinból tájékozódhatnak, az M5 história pedig a történelem kedvelőinek ismereteit szélesíti hétről hétre. A mélyebb beszélgetéseknek, az izgalmas és példaértékű életpályák bemutatásának a Kontúr című portréműsor ad teret – áll a közleményben.

emTV.hu // az MTI közleménye alapján // címlapkép: MTVA

post_fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr9916802600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása