2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Amikor még Szabó Mihály a BIOS-ra hatott a Windows-zal

Retrozabálók #2

2023. december 29. - Parallaxis Retroverzum

Pillanatokban úszó ezüstszínű konfettik, harsány neonfények és a hangulatos díszletek között szálltunk meg a 90-es évek szilveszteri ünnepeinek varázslatos világában. Azok a napok már a múlté, de emlékeinkben tovább élnek, mint a régi évtizedek ragyogó tükröződése. Most egy kis nosztalgia útjára indulunk, hogy felidézzük, hogyan ünnepelte a világ a millenniumváltás előtti utolsó pillanatait.

retrozabalok_ep2_cover.png

csik_patreon.jpg

A 90-es évek szilveszterei valódi kulturális ikonok voltak, amelyek emlékezetes pillanatokat és örök emlékeket hoztak létre. A zenék, a fények és a divat együttesen teremtették meg azt a feledhetetlen atmoszférát, amely a 90-es évek szilvesztereit az évtizedek egyik legfényesebb és legvonzóbb időszakává tette. Ahogy a régi év búcsúztatásával készültünk az új évre, mindannyian részesei voltunk egy olyan varázslatos időszaknak, amely ma már nosztalgikus kincsként őrződik a szívünk mélyén.

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr6318290555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása