2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Vágási megjavítja a relé kapcsolót

Lantos utca #5

2024. április 26. - Parallaxis Retroverzum

Öngyilkossági kisérlet, Mágen nyomoz. Színre lép a kórus, Lenke 20 forintért caklat a sötétben, Almának pedig nem kell a Lacikukac. A gazdagréti MacGyver okosotthont kreál, Bőhm pedig ezt kihasználva világítást javíttatna vele. Julcsi táborba készül, szülőkre nem lesz szükség. Sümeghy beszól Ferinek, Takiék ágyra ruháznak be, de pamlag mellett Almát és Desirét is látnak. Mindez a Lantos utca 8. ötödik részében!

lantos_ep5_cover.png

csik_patreon.jpg

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr1618386719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása