2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A Szellemirtók öröksége – Szellemirtók (1984, 1989, 2021)

White Sam #8

2022. december 12. - Parallaxis Univerzum

A Szellemirtók című mozik nagyban hozzájárultak a fiatalságunkhoz, a 2021-es folytatás pedig csak habcsók volt a tortán – már ami a fan service-t illeti. Műsorunkban azonban a protonfegyver jellegzetes morgását egy rapkarrier debütálásának hangja nyomja el, miközben kimaxolt nosztalgia-faktorral emlékszünk vissza a vákuumcsomagolt szalámira és a vidéki mozik New York-i hangulatára. Stábunk körében régóta várt beszélgetésre került sor Magdi, Dave és Ádám társaságában a White Sam decemberi epizódjában!

whitesam_ep8_cover.png

csik_patreon.jpg

Podcastjeink epizódjai elérhetőek a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, valamint iTunes-on és Spotify-on is! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxisban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr2317995774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása