2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

Bűntények és a Nap leleplezése a világűrben

Sokolébresztő #62

2019. szeptember 06. - Sokolébresztő

Kedd reggel Werner Norbert barátommal újra megfejtettük a Világegyetemet a Tilos rádióban. Terítékre kerültek például a Nap és Föld közé beállítandó "terítők", melyekkel talán megállítható a globális felmelegedés (vagy nem). Szót ejtettünk továbbá az éppen a mai napon - azaz magyar idő szerint péntek éjszaka - a Holdra leszállni készülő indiai holdszondáról, melynek leszállása élőben emitt lesz követhető az Indiai Űrügynökség (ISRO) jóvoltából. Emellett megemlékeztünk Anna M. kozmikus bűncselekményéről és Fjodor, az esetenként lövöldöző szovjet orosz humanoid robot űrbéli kalandjairól is. Hallgasd vissza nálunk az adást!

nap.jpg

emTV.hu // Tilos Rádió

ban_llaxis.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr7915047292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása