2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

White Sam – július 7-től | patronálóinknak áprilistól!

2022. február 24. - emTV.hu

Július 7-től a régi, klasszikus sci-fi filmeké és sorozatoké a főszerep, amelyek a mai harmincas-negyvenes korosztály ifjúkorát meghatározták! A Parallaxis Univerzum legújabb műsorában, a White Sam podcastben olyan alkotásokról szól majd a beszélgetés, amelyek balansza inkább a fantasztikum, mint a tudomány irányába tolódott el. Az első adásban Az utolsó csillagharcos című 1984-ben készült klasszikusról folyik majd a diskurzus, amely epizód a támogatásotokat megköszönve, kizárólag a patronálóink számára már áprilistól elérhető lesz!

Az először a Parallaxis nyári szünete alatt kéthetente, majd ősztől havonta jelentkező filmes kibeszélő házigazdái adásonként hármas felállásban Kasza Magdolna (grafikus), Kő Gergely (szinkron rendező), Faragó Dave (Impulzus Podcast), és Horváth Ádám Tamás (a műsor kreatív producere) lesznek. A tervek között szerepel egyebek mellett a Szellemirtók, a Robotzsaru, A gömb, valamint A mélység titka című filmek, illetve a Power kapitány és a jövő katonái című sorozat megvitatása is.

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr5417764936
süti beállítások módosítása