2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A Tom & Jerry fizikájáról szóló részben csatlakozik a Parallaxis csapatához Erzsó

Erzsó, aki pedagógus

2021. február 18. - emTV.hu

A ma délután 6-kor megjelenő Parallaxis epizódban Miklós és Nándi mellett debütál Bardóczné Kocsis Erzsó. A Coolstarz csillagászati szakkör oszlopos tagja szerkesztőként és cikkíróként már korábban csatlakozott a tudományos és fantasztikus ismeretterjesztő csapathoz. A negyvennegyedik epizód újdonsága, hogy ezúttal Rezsabek Nándor vezetésével zajlott a beszélgetés és a diskurzus, valamint az izgalmas kultúrális kitekintés.

szelfi.jpg

Kicsit ijesztő és a komfortzónámból való kilépésre hívott engem a Parallaxis, mikor felkért, hogy mint műsorvezető szerepeljek. Bár magam is nap mint nap prezentálok, mint pedagógus, a tudományos ismeretterjesztés elsősorban az iskolai Coolstarz csillagászati szakköröseim körében jelenik meg – jelen helyzetben közösségi felületen. Nagyon megtisztelő volt, mikor megkerestek a planetology-s immár kollegáim, hogy vegyek részt a velük való közös munkában, így az írás, mint olyan is része a mindennapjaimnak. József Attila után szabadon azt mondhatom, hogy minden tudásommal azon leszek, hogy immáron ezen fórumon is: "fogok nem középiskolás fokon tanítani" innovatívan, kreatívan és hasznosan

– írta Erzsó, aki pedagógus, és aki Miklós, valamint Tom és & Jerry, illetve Tesla és Edison társaságában érkezik ma délután 18-kor Soundcloudon, iTunes-on, Spotify-on és YouTube-on!

emTV.hu

post_fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr5016430840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása