2019-ben a Juhari Zsuzsanna-díj különdíjában, 2020-ban, 2021-ben és 2023-ban oklevéllel jutalmazott tudományos és fantasztikus podcast multiverzum

A homokba süllyedt emberi végzet

SzubZsáner #13

2024. március 01. - Parallaxis Univerzum

Frank Herbert Dűne című regénye egy páratlan utazás a politika, vallás és a túlélés rejtélyes sivatagján át. Ahol a homok és a titok összefonódnak, egy lenyűgöző háborúszíntéren. Intrika, fordulatok és mély gondolatok találkozása ebben a kalandban, ami egyben az emberi lélek legmélyebb bugyraiba is elkalauzol minket.

szub_ep13_cover.png

csik_patreon.jpg

A SzubZsáner aktuális részében arra kértük a Parallaxis Univerzum Dűne-szakértőjét, Kubatovics Áront, hogy mesélje el, miért annyira fontos könyvélménye a Dűne sorozat, és hogyan képes tíz évente újraolvasni mind a nyolc kötetet. Kiderül hogyan kell értelmezni a regényeket, mennyire mélyek, milyen távlatokat járnak be.

Keresd műsorainkat a Facebookon, Soundcloud- és YouTube-csatornánkon, Apple és Google Podcasts-en, valamint Spotify-on, premier előtt pedig a Patreon oldalunkon! Kattins és válassz platformot!

emTV.hu // Parallaxis 

ban_premierelott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parallaxis.blog.hu/api/trackback/id/tr1818329713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása